Jäsenyys

Satakunnan psykologiyhdistyksen jäseniä voivat olla psykologit ja psykologian opiskelijat, jotka joko asuvat, työskentelevät tai opiskelevat Satakunnan alueella.

 

Näin liityt jäseneksi

Jäsenet kuuluvat Psykologiliittoon alueellisten psykologiyhdistysten kautta, joten liiton jäsenyyttä haetaan liittymällä alueyhdistyksen jäseneksi.

Jos haluat liittyä Satakunnan psykologiyhdistyksen jäseneksi, voit

Postita täytetty ja allekirjoitettu jäsenhakemus jäsensihteerille, jonka osoitteen saat lähettämällä sähköpostia sapsy.jasensihteeri(at)gmail.com

Jos haluat vaihtaa jäsenyyttä jostain toisesta Psykologiliiton alueyhdistyksestä, se onnistuu lähettämällä oheinen jäsenhakemus jäsensihteerille tai sähköisesti täältä.

Jäsentietojen muutokset

Jos yhteystiedoissasi (sukunimi, osoite) tai työpaikkatiedoissasi tapahtuu muutoksia, voit ilmoittaa niistä Psykologiliittoon jäsentietojen muutoslomakkeella.

Jos jäät työttömäksi, äitiyslomalle, opintovapaalle tai jäsensuhteessasi tapahtuu muita muutoksia, ilmoita niistä liiton jäsensihteerille Tarja Koivuniemelle puh. 09 6122 9133 tai tarja.koivuniemi(at)psyli.fi.

Yhdistyksestä eroaminen

Jos eroat Psykologiliitosta, toimita asiasta kirjallinen ilmoitus psykologiyhdistyksellesi. Jäsensuhteesi päättyy sen kalenterikuukauden loputtua, jonka aikana yhdistyksen johtokunta on käsitellyt eroilmoituksen.

Palkka-asiat

Jos kaipaat tietoja esim. alueen psykologien palkkauksesta tai tarvitset tukea työpaikan etsimisessä, ota yhteyttä yhdistyksen palkkatyöryhmän puheenjohtajaan tiina.mykra(at)pori.fi