Yhdistys

Satakunnan psykologiyhdistys on Suomen Psykologiliiton alueyhdistys ja se on perustettu vuonna 1977. Jäsenmäärä oli vuoden 2022 alussa 145.

 

Yhdistyksen tehtäviin kuuluu jäsenistölle suunnattu edunvalvonta, tiedottaminen sekä koulutus- ja virkistystoiminta.

Tiedottaminen on aiemmin tapahtunut kaksi kertaa vuodessa jäsenille lähetettävän tiedotuslehti Sapsyn sekä internetsivujen kautta. Jatkossa tiedote lähetetään jäsenille liittoon ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Edelleen toimivien nettisivujen rinnalle on perustettu avoin Facebook-sivu Satakunnan psykologiyhdistys ry ja sen yhteyteen liittymistä vaativa suljettu Facebook-ryhmä, jossa jäsenten on mahdollista myös käydä keskusteluja keskenään.

Toiminnasta vastaa pääosin yhdistyksen johtokunta, mutta ylin päätäntävalta on jäsenistöllä sääntömääräisissä syys- ja kevätkokouksissa. Näihin kokouksiin ovat kaikki jäsenet tervetulleita.

Vuoden 2023 kokousajat:

- Kevätkokous ti 14.3. klo 18 Borg Kitchen & Bar (Eetu Salinin Aukio 6, Pori). Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Jos tarvitset linkin etäyhteyttä varten, ilmoitathan siitä uudelle tiedotusvastaavalle pe 10.3. mennessä (annakaisa.k.varjus(at)gmail.com).