Yhdistys

Satakunnan psykologiyhdistys on Suomen Psykologiliiton alueyhdistys ja se on perustettu vuonna 1977. Jäsenmäärä oli vuoden 2017 alussa 151.

Yhdistyksen tehtäviin kuuluu jäsenistölle suunnattu edunvalvonta, tiedottaminen sekä koulutus- ja virkistystoiminta. Tiedottaminen tapahtuu internetsivujen ja kaksi kertaa vuodessa jäsenille lähetettävän tiedotuslehti Sapsyn kautta.

Toiminnasta vastaa pääosin yhdistyksen johtokunta, mutta ylin päätäntävalta on jäsenistöllä sääntömääräisissä syys- ja kevätkokouksissa. Näihin kokouksiin ovat kaikki jäsenet tervetulleita.

Vuoden 2017 kokousajat:
  • Syyskokous ke 18.10.2017 klo 18 Borg Kitchen & Bar, Eetu Salinin Aukio 6, 28100 Pori. Tervetuloa mukaan kaikki jäsenet!
  • Juhlavuoden kunniaksi jäsenet kutsutaan myös yhteiseen pikkujoulu-saunailtaan ke 29.11.2017 klo 18. 7th Floor, Teljäntorin 7. kerroksessa (käyntiosoite Yrjönkatu 15 A).
    Ilmoittautumiset ja mahdolliset erityisruokavaliot Tiina Mykrälle (tiina.mykra(at)pori.fi) 20.11. mennessä